languagessl 
 
 

Novice

Tehnične delavnice za MSP in javne službe

Od novembra 2014, ko je v organizaciji AREA Science Park potekala prva tehnična delavnica o energetsko učinkovitih tehnologijah, pa vse do konca maja 2015, so projektni partnerji izvedli niz tehničnih delavnic, ki so bile v prvi vrsti namenjene majhnim in srednje velikim podjetjem in predstavnikom javnih služb.

Cilj teh izobraževalnih dogodkov je bil v predstaviti izbrane inovativne tehnologije in rezultate pilotnih projektov ne le strokovni javnosti, pač pa tudi uslužbencem v javnem sektorju, ki sodelujejo v  postopkih javnih naročil in morajo pri svojem delu udejanjati regionalne politike podpor na področju energetske učinkovitosti stavb.

Precejšnje zanimanje za te delavnice in zadevna znanja kaže, da so tovrstni izobraževalni dogodki nujni. Za vse, ki na izobraževanjih morda niste imeli možnosti sodelovati, smo pripravili podatkovne liste za vse pilotne objekte EMILIE, na katerih so zbrane tehnične specifikacije in opis delovanja vsakega od njih, na našem YouTube kanalu pa so vam na voljo tudi njihove kratke video predstavitve.

 
 
The sole responsibility for the content of webpage lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. The European Commission is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.
© 2013 - Consorzio per l’AREA di Ricerca Scientifica e Tecnologica di Trieste Legal notes | P. IVA 00531590321