languagessl 
 
 

Partnerji

AREA Science Park

Consorzio per l’AREA di Ricerca Scientifica e Tecnologica di Trieste, na kratko AREA, vodi, podpira in spodbuja AREA Science Park, vodilni znanstveni in tehnološki park v Italiji z multidisciplinarnimi funkcijami in objekti, ki se nahajajo v Trstu in Gorici, in ponujajo vrhunsko infrastrukturo in opremo.

Institut Jožef Stefan

Institut Jožef Stefan je vodilna slovenska znanstveno-raziskovalna ustanova, ki pokriva širok spekter temeljnih in aplikativnih raziskav.

CAPENERGIES

Poslovni grozd CAPENERGIES, posvečen virom energije, ki ne izpuščajo emisij toplogrednih plinov, si prizadeva pripraviti raziskovalne organizacije, podjetja in izobraževalne institucije na prihajajoče tehnološke preobrazbe.

Andalusian Institute of Technology

Andaluzijski tehnološki inštitut (IAT) je tehnološki center za inženiring in upravljanje znanja, ustanovljen kot neprofitna zasebna fundacija, ki deluje v javnem interesu. IAT deluje po strogo strokovnih merilih in zagotavlja na znanju temelječe storitve in razvija lastne tehnologije.

CIRCE

Fundacija CIRCE — Raziskovalni center za energetske vire in porabo — je raziskovalni center, ustanovljen leta 1993. Skrbi za oblikovanje, razvoj in prenos inovativnih rešitev ter znanstvenega in tehnološkega znanja v poslovni sektor znotraj energetskega področja.

Regionalna energetska agencija Kvarner d.o.o.

Regionalna energetska agencija Kvarner je bila ustanovljena s strani Primorsko-goranske županije ob podpori programa EU Inteligentna energija za Evropo (EU Intelligent Energy Europe). Glavni cilj agencije je spodbujati in pospeševati trajnostni regionalni razvoj na področju energetike z uporabo obnovljivih virov energije in uvajanjem energetske učinkovitosti.
 
 
The sole responsibility for the content of webpage lies with the authors. It does not necessarily reflect the opinion of the European Union. The European Commission is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.
© 2013 - Consorzio per l’AREA di Ricerca Scientifica e Tecnologica di Trieste Legal notes | P. IVA 00531590321